REISE DONAU DELTA

județul Tulcea

Antreprenor: CALCIU Eduard Iulian

Cod CAEN principal: 5030 - Transporturi de pasageri pe căi navigabile interioare

Punct de lucru: -

Telefon: 0741338823

Email: calciu.eduard@yahoo.com

Social Media: https://www.facebook.com/excursiideltadunarii.ro
https://www.instagram.com/excursiideltadunarii.ro

Website: https://www.excursiideltadunarii.ro

Cont Bancar: RO44INGB0000999909677615

Servicii oferite

Cine suntem?

Numele meu este Eduard și sunt pasionat de natură, turism și activități nautice. Am simțit întotdeauna o legătură cu natura, fapt concretizat prin absolvirea Universității de Științe Agronomice, București. Dragostea pentru apă mi-a fost insuflată de tatăl meu care naviga de peste 30 de ani și care m-a încurajat să-mi desfășor activitatea pe această ramură. Astfel, în anul 2018, după o experiență de 3 ani în Austria, am profitat de oportunitatea de a-mi îmbina pasiunile acasă. Am aplicat și am câștigat un proiect susținut din fonduri europene, înființând în anul 2019 o societate a cărei activitate principală constă în desfășurarea de activități de tip transport fluvial și de agrement în arealul Deltei Dunării.

Mai exact, serviciile pe care le oferim sunt împărțite pe categorii:

  • transfer pe apă cu ambarcațiuni rapide cu plecări din Tulcea, Murighiol și Mahmudia către principalele localități din Delta Dunării
  • excursii în Delta Dunării cu durată între 2 și 9 ore pentru grupuri mixte pe trasee prestabilite și autorizate de către ARBDD
  • închirierea de ambarcațiuni în regim privat pentru diverse activități nautice și evenimente

În ultimii ani, Delta Dunării a cunoscut o creștere a numărului de turiști, iar pentru a satisface cererea de excursii am luat în calcul prioritizarea dezvoltării afacerii. Concomitent cu planul de dezvoltare, ținem cont de faptul că societatea își desfășoară activitatea într-o rezervație naturală. Din acest motiv, ambarcațiunile nou achiziționate vor fi prietenoase cu mediul, motoarele electrice venind în ajutorul susținerii dorinței noastre.

În prezent, clienții pe care îi avem sunt în principal prin intermediul site-ului www.excursiideltadunarii.ro și prin agenții locale de turism.

Personal, consider că traversăm o perioadă de tranziție în care noua generație de turiști, aflată în creștere, pune accent pe calitatea serviciilor oferite, de aceea, merită investiția în acest domeniu frumos și durabil.

Realizările noastre