PERLADEN GEMARWASH

județul Buzău

Antreprenor: CRISTIAN Gheorghe

Cod CAEN principal: 9601 - Spălarea și curățarea (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană

Punct de lucru: Complex. Crâng, mag. 61, Municipiul Buzău, județul Buzău

Telefon: 0727416068

Email: perladen@yahoo.com

Social Media: https://www.facebook.com/perladengemarwash/

Website:

Cont Bancar: -

Servicii oferite

Cine suntem?

Spălătoria PERLA – Spălătoria familiei tale! 

Spălătoria PERLA oferă servicii complete și profesionale de spălătorie pentru persoanele fizice, cât și pentru companii (hoteluri, restaurante, moteluri, săli de evenimente, etc.).

Oferim servicii profesionale, folosind utilajele profesionale, cu tradiție în domeniu, iar echipamentele folosite sunt create special pentru nevoile clienților, având capacitatea de a curăța chiar și cele mai dificile materiale și articole vestimentare.

Executăm servicii de spălătorie uscată, de spălare haine, piele, blană naturală și artificială, perdele, draperii, pilote, pături, lenjerii de pat, recondiționăm perne și pilote din puf, ambalarea acestora.

Chiar dacă hainele tale sunt confecționate din materiale delicate precum cașmir, mătase sau lână, acestea nu se degradează atunci când le aduci la spălătoria noastră, fibrele și textura păstrându-și caracteristicile intrinseci, aspectul, finețea și intensitatea culorii.

În același timp, o spălătorie de haine trebuie să poată păstra calitatea și durata de viață mai lungă a țesăturii acordând o atenție sporită fiecărei piese individuale.

Suntem siguri că serviciile noastre sunt pe placul tău, mai ales că încercăm să batem orice raport preț-calitate prezent pe piața spălătoriilor de haine profesionale din Buzău.

Luptăm din greu ca hainele tale să fie impecabile pentru momentele speciale din viața ta.

 

Realizările noastre