NEURO ENHANCEMENT

județul Constanța

Antreprenor: DĂMĂȘARU Costin

Cod CAEN principal: 8559 - Alte forme de învățământ

Punct de lucru: -

Telefon: 0748200000

Email: office@npecenter.com

Social Media:

Website: https://www.npecenter.com

Cont Bancar: -

Servicii oferite

Cine suntem?

Firma Neuro Enhancement reprezintă un Centru de cercetare-dezvoltare-implementare în managementul stresului și al augmentării performanțelor cognitive și de proces, echipamentul și software-ul fiind aduse din Statele Unite ale Americii.

Metoda folosită de firma Neuro Enhancement în tratarea clienților constă în instruirea asistată de calculator a clientului în care parametrii neuro-psiho-fiziologici selectați ai funcțiilor corpului acestuia sunt afișați pe monitor și apoi încorporați în dezvoltarea protocoalelor de management al stresului și al augmentării performanțelor cognitive și de proces. Prin urmare, instruirea este de fapt un exercițiu sau antrenament pentru creier folosind echipamentul conectat la calculator și software-ul instalat.

Senzorii plasați pe cap măsoară activitatea electrică a creierului. Semnalul colectat de către sistemul hardware este procesat și prezentat clientului prin intermediul unui soft/ program video în care un parametru oglindește variațiile semnalului electric măsurat. Creierul primește astfel, informații despre activitatea sa și o modifică către valorile corecte, rezultate în urma procesării și analizării datelor folosindu-se un sistem de software specializat, ultra performant. Diversele zone cerebrale sunt răspunzătoare de funcții diferite, de aceea, amplasarea senzorilor variază în funcție de natura problemei. Foarte important de menționat este faptul că, sistemul hardware de colectare a datelor măsoară activitatea electrică a creierului în anumite zone, fără a o influența. Este un sistem de training mental eminamente non-invaziv. După fixarea senzorilor pe scalp se pornește programul. Sarcina clientului (pacientului) este doar să mențină contactul vizual cu monitorul. Din acest motiv, această terapie se adresează persoanelor de toate vârstele. Procesul este unul plăcut, pasiv, fără dureri fizice.

Realizările noastre