MAYGHIUL ART ATELIER

județul Constanța

Antreprenor: OSMAN Amela

Cod CAEN principal: 1399 – Fabricarea altor articole textile n.c.a

Punct de lucru: str. Ion Rațiu, nr. 180, Municipiul Constanța, județul Constanța

Telefon: 0733656546

Email: mayghiulart@yahoo.com
office@mgartatelier.ro

Social Media: https://www.facebook.com/MayGulStudio

Website: https://www.mgartatelier.ro/

Cont Bancar: RO51BTRLRONCRT0499663102

Servicii oferite

Cine suntem?

Am început activitatea în Noiembrie 2019. Suntem fresh, deschiși la nou și la ideile moderne de broderie. Putem transforma oricare din ideile dumneavoastră în brodererie, dându-le viață prin personalizare.

Cu pași mici și determinați, dorim să ajungem printre primii pe piață, iar ceea ce ne diferențiază este faptul că lucrăm cu materiale deosebite precum mătasea fină, catifeaua elegantă, cașmirul moale, pretențios și lâna cea călduroasă de alpaca. Nu ne dăm în lături în a lucra cu orice fel de material, așa încât, de la tul la piele și lemn de cireș, pentru noi – Nici o problemă!

Realizăm broderie spartă modernă prin care producem diferite obiecte brodate precum invitații de nuntă, de botez, mărturii, ornamente de Crăciun, pentru zilele Pascale, marine (Căci doar suntem la Mare), măști pentru bal mascat…și imaginația este infinită!

Atelierul nostru poate personaliza textile pentru orice persoană, pentru industria HORECA, evenimente nunți/ botezuri, cafenele, baruri, instituții, ONG-uri, etc.

Mai nou, avem și serviciu strict de digitalizare. Deci, pentru cei care vor să cumpere grafica pentru programul de broderie, vă stăm la dispoziție cu drag.

Realizările noastre