KAMARI MEDIA

județul Constanța

Antreprenor: BOANFĂ Daniel

Cod CAEN principal: 5610 - Restaurante

Punct de lucru: -

Telefon: 0733906113

Email: contact@kamari.ro
contact@catering-delivery.ro

Social Media:

Website: https://www.kamari.ro
https://www.catering-delivery.ro

Cont Bancar: -

Servicii oferite

Cine suntem?

Kamari Events&Catering își încântă clienții și prietenii cu profesionalism. Înaltul nostru nivel de atenție către detalii și creativitate este esențial pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-o experiență memorabilă.

Kamari Events&Catering este partenerul dumneavoastră în organizarea oricărui tip de eveniment. Știm că ești un adevărat cunoscător, de aceea îți oferim o experiență de neuitat prin servicii de calitate.

Suntem hotărâți să dezvoltăm o relație specială cu fiecare client și să-l transformăm într-un prieten loial și un partener de durată.

Atunci când spui servicii de catering, primul lucru la care te gândești este faptul că primești preparate culinare acasă sau la sediul companiei în urma unei comenzi. Din acest motiv, mulți confundă serviciile de catering cu cele de livrare mâncare la domiciliu sau la sediul firmei. Cu toate acestea, serviciile de catering implică mult mai multe decât un simplu transport al preparatelor culinare de la furnizor la beneficiar.

Prin servicii de catering înțelegem activitatea de preparare, furnizare, prezentare și servire a unor preparate culinare – de obicei gourmet – reci și/sau calde, sărate și/sau dulci și/sau băuturi, în mod profesional, în conformitate cu legislația în vigoare, pe bază de comandă personalizată, cu un nivel maxim de confort și într-un timp stabilit de comun acord între furnizor și beneficiar.

Diferența dintre a comanda mâncare la domiciliu și de a contracta servicii de catering rezidă în flexibilitatea celor din urmă. Serviciile de catering trebuie să se ridice atât la nivelul exigențelor clientului, cât și la exigențele pieței. Produsul de catering este destinat consumului public sau privat, în diferite spații, acoperind diverse stiluri și tipuri și răspunzând nevoilor clientului în ceea ce privește calitatea preparatelor alimentare, modul de prezentare al acestora, precum și serviciile complementare oferite.

Avantajul cel mai mare al serviciilor de catering este adaptabilitatea, flexibilitatea și competența acestora. Un serviciu de catering presupune interacțiunea directă dintre furnizor și beneficiar, pentru ca cel dintâi să înțeleagă mai bine nevoile celui din urmă.

Serviciile de catering trebuie să fie capabile să se adapteze nu numai spațiului în care va avea loc evenimentul, ci și tipului de client, tematicii evenimentului, tipului de participanți la eveniment, rigorilor alimentației sănătoase sau de nișă, etc.

Un serviciu de catering profesionist este capabil să se adapteze oricărei solicitări venite din partea clientului. Există câteva domenii largi de catering, precum și nenumărate tipuri de catering specializate, catalogate în funcție de stil sau mod de servire.

Realizările noastre