EQUILIBRIUM ȘI DEZVOLTARE

județul Constanța

Antreprenor: DUMITRU Coca-Tincuța

Cod CAEN principal: 8690 - Alte activități referitoare la sănătatea umană

Punct de lucru: -

Telefon: 0722162539

Email: tincutacocadumitru@gmail.com

Social Media: https://www.facebook.com/equilibrium.dezvoltare

Website: https://www.equilibrium-dezvoltare.ro

Cont Bancar: RO38 BTRL RONC RT05 0194 0702 Deschis la Banca Transilvania, Constanta

Servicii oferite

Cine suntem?

Centrul Recreațional de Promovare a Tinerilor cu Tulburări de Comunicare și Relaționare „Equilibrium și Dezvoltare” este un loc unde, alături de profesioniști, poți învăța să îți dezvolți abilități de relaționare pentru a trăi în armonie.

Misiunea noastră constă în crearea unui cadru securizat și stimulativ în care adolescenții și tinerii adulți se întâlnesc în grupuri și sub conducerea unui psiholog/ psihoterapeut specializat sunt inițiați în explorarea și dezvoltarea abilităților personale, emoționale, cognitive, comunicaționale, vocaționale și artistice. Descoperim împreună talentul și abilitatea ce se ascunde în spatele diagnosticului medical și validăm și valorificăm aptitudinile.  

Oferim servicii de suport psihologic familiilor care se confruntă cu adolescenți și tineri adulți cu probleme de integrare. Ne concentrăm pe o adaptare mult mai înaltă în plan personal și mediul socio-familial atât prin terapie cât și prin activități recreative.

De asemenea, ne adresăm și psihologilor care vor să își continue formarea. Personal specializat cu mulți ani de experiență oferă cursuri de formare și supervizare.

Obiectivele centrului nostru

  • creșterea calității vieții beneficiarilor, atât prin activitățile desfășurate în centru cât și prin parteneriate cu alte asociații în vederea creării de sinergii cu scopul de optimizare a comportamentului beneficiarilor
  • organizarea de activități diversificate în cadrul centrului și implicând servicii alternative (pictură, cinema, muzee, excursii)
  • realizarea de metodologii personalizate, de monitorizare și îndrumare a beneficiarilor, participanți la activitățile centrului și surprinderea în rapoarte a caracteristicilor lor
  • instruirea privind cele mai noi tehnici și metode pentru părinții/ membrii de familie ai beneficiarilor prin organizarea de ateliere (workshopuri)
  • susținerea formării de noi specialiști în psihoterapie

Realizările noastre