EGO RETRIEVAL

județul Constanța

Antreprenor: COVACI Crina-Georgiana

Cod CAEN principal: 5610 – Restaurante

Punct de lucru: -

Telefon: 0770943033

Email: crina86_c@yahoo.com

Social Media: https://www.facebook.com/sanatate.lapachet.5

Website: https://www.abece.ro

Servicii oferite

Cine suntem?

Firma a fost înființată în 2019, funcționăm sub denumirea „Sănătate la pachet” și avem ca profil de activitate bucătăria dietetică. Bucătăria noastră completează activitatea de nutriționist, cele două ramuri deservindu-se reciproc. Ne adresăm în principal persoanelor obeze sau supraponderale, care au nevoie de ajutor pentru a ajunge la greutatea optimă. După o consultație în care discutăm despre stilul de viață, dieta actuală și preferințele culinare, se elaborează planul alimentar personalizat. În bucătărie se prepară cele două mese principale, prânzul și cina, respectând rețeta dietetică și urmărind gramajul indicat în planul alimentar al fiecăruia, urmând apoi a fi livrate fiecăruia la orele prânzului.

Rezultatele muncii noastre le vedem pe chipul pacienților și în special în starea de spirit și de sănătate a acestora. Ultima pacientă a urmat 48 de zile programul nostru și a reușit să dea jos 11 kg într-un mod sănătos fără ca organismul să rămână slăbit sau cu deficit de vitamine sau minerale.

Obezitatea este o problemă ce afectează un procent mare al populației care pune în pericol sănătatea indiferent de vârstă. O persoană, pentru a da jos un număr de kilograme cuprins între 15 și 60, cum este cazul pacienților noștri, au nevoie de susținere și de o dietă confortabilă și gustoasă corelată cu ambiția și dorința lor de a reuși să slăbească.

 

Realizările noastre