DINOVA HOME INTERIORS

județul Constanța

Antreprenor: VLACIU Daniela-Valentina

Cod CAEN principal: 4751 - Comerț cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate

Punct de lucru: str. Călărași nr. 33 Bis, Municipiul Constanța, județul Constanța

Telefon: 0724039593

Email: danielavlaciu@gmail.com

Social Media: https://www.facebook.com/Dinova-Home-Interiors-103298261485828/

Website: https://www.dinovahomeinteriors.ro

Cont Bancar: -

Servicii oferite

Cine suntem?

Pornită din pasiunea pentru designul interior, dar și pentru lucrurile fine, frumoase și rafinate, Dinova Home Interiors, afacere nou înființată, a venit firesc pentru mine ca designer de interior și după 18 ani de lucru în domeniul mobilierului și al decorațiunilor interioare. Oportunitatea de a demara o afacere, a sosit la momentul potrivit, când am simțit nevoia de a aduce ceva nou pe piața decorațiunilor interioare din Constanța. În plus, creșterea sectorului imobiliar și cererea continuă pentru decorarea noilor locuințe, m-au încurajat în deschiderea acestei afaceri.

Am studiat îndelung piața decorațiunilor interioare din Constanța punând în primul rând accent pe calitate, pe inovație, dar și analizând consultanța oferită potențialilor clienți. Astfel, am observat mai multe oportunități: în primul rând, clienții cu case noi au nevoie să fie decorate casele și au nevoie de o consultanță de specialitate în alegerea produselor, astfel încât ele să se armonizeze vizual și ca stil.

În al doilea rând, arhitecții și designerii de interior au nevoie de produse actuale, proaspăt lansate la târgurile internaționale, precum și o gamă largă de modele pentru a face proiecte unice și deosebite și a nu se copia unul pe celălalt.

În al treilea rând, clienții care au deja case și apartamente decorate în urmă cu câțiva ani, nu urmăresc să-și satisfacă o nevoie, ci o dorință: dorința de nou, de mai frumos, de actual, de mai „la modă”.

Omul modern, civilizat și sofisticat, dorește să fie înconjurat de frumos. De aceea, în multe cazuri nu mai putem vorbi de necesitatea brută a unei amenajări interioare care să îi permită un minim confort. El poate schimba o draperie nu pentru că este uzată, ci pur și simplu pentru că nu îi mai place.

Casa a devenit o extensie a personalității, o expresie și o declarație a statutului social. Amenajarea unei locuințe devine o artă și din acest motiv, consumatorul are nevoie să primească odată cu achiziția produselor, consultanță în design, tehnică și artă decorativă.

Din păcate, am observat că lipsa resimțită la nivelul Constanței, se regăsește și la nivel național. Producători români cu produse depășite, slabe din punct de vedere calitativ, ce nu știu să își expună produsele și cumva, parcă nici nu vor să facă bani. Am decis să plec la cel mai mare târg de produse textile din Europa, în Frankfurt. De acolo, am adus colecții de perdele, draperii și tapet de la cei mai mari producători pe segmentul middle și am început promovarea lor.

Produsele au fost foarte bine primite, clienții sunt foarte încântați și colaboratorii noștri arhitecți au fost extrem de plăcut impresionați.

Realizările noastre