DELICIILE COPILĂRIEI

județul Vrancea

Antreprenor: SÎMBOTIN Raluca

Cod CAEN principal: 1071 - Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie

Punct de lucru: str. Unirea Principatelor nr. 21, bl. 21, Municipiul Focșani, județul Vrancea

Telefon: 0743082957

Email: deliciilecopilariei@gmail.com

Social Media: https://www.facebook.com/DeliciiCopilarie

Website: https://in lucru

Cont Bancar: RO59BTRLRONCRT0154674601

Servicii oferite

Cine suntem?

Pentru că nu îmi place să vorbesc despre mine foarte mult, azi îmi doresc doar să mă prezint ca să știți cine v-a scris aceste rânduri: „Bună tuturor, eu sunt Sîmbotin Raluca, am 30 de ani și sunt mamă, soție, cadru didactic și de ceva timp cofetar la Deliciile Copilăriei”.

Am spus că sunt mamă pentru că am doi copii, pe Darius Cristian de aproape 6 ani și Deliciile Copilăriei de un an 1 an și 2 luni.

Dacă fiul meu este un copil extrem de dorit și iubit ce mi-a oferit bucurii prin gângureli, zâmbete primii pași sau primele cuvinte, Deliciile Copilăriei este al doilea copil al meu care crește ușor cu multă răbdare și iubire, ce imi oferă bucurii prin zâmbetul fiecărui client care a așteptat să ne deschidem ușile, prin fiecare persoană nouă care a auzit de noi, gustă delicioșeniile noastre și se întoarce spunându-ne că provocăm dependență. Și chiar provocăm dependență prin intermediul produselor mereu proaspete realizate din ingrediente naturale.

Îmi doresc foarte mult ca Deliciile Copilăriei să nu fie încă o cofetărie deschisă undeva pe o stradă, vreau să fie mult mai mult, să crească și să devină poate, chiar locul unde oamenii vor învăța într-un mod profesional despre lumea cofetăriei și vor dezvolta pasiuni nemărginite.

Până când vom ajunge la nivelul dorit, vom face oamenii fericiți, iar persoanele diabetice au și ele dreptul la fericire dulce, așa că pentru ei am început să testăm gusturi și rețete fără zahăr ce mai apoi vor fi discutate și analizate împreună cu un medic pentru boli de nutriție.

Foarte importantă pentru mine este și lumea copilăriei, iar pentru părinții ce doresc să ofere un dulce fără zahăr, ne vom baza pe dulceața naturală a fructelor. Lumea cofetăriei nu înseamnă doar gusturi fabuloase, înseamnă și design, modele de torturi pentru mirese entuziasmate și mai apoi pentru mămici emoționate, pentru copiii ce vor să facă o surpriză dulce la aniversarea părinților sau un bărbat îndrăgostit ce vrea să își surprindă iubita la aniversare sau într-o zi oarecare. Cofetăria înseamnă emoție, bucurie, lacrimi de bucurie, dar și de frustrare uneori.

Aș putea vorbi ore, zile despre cofetărie și pasiunea mea, despre ce am făcut și despre ce mai am de făcut, dar este mult și trebuie să plec la ea, să lucrez și să o umplu cu arome clasice și noi, mai ales că suntem la început de drum, suntem în perioada când începem să ne ridicăm după ce am mers de-a bușilea.

Realizările noastre