CULORI MISTICE

județul Vrancea

Antreprenor: CHIRIAC Nicușor

Cod CAEN principal: 2369 - Fabricarea altor articole din beton, ciment și ipsos

Punct de lucru: -

Telefon: 0767651174

Email: culorimistice@gmail.com

Social Media: https://www.facebook.com/mulajepersonalizateceramica/

Website: https://www.culorimistice.ro

Cont Bancar: RO67BTRLRONCRT0499517702 Banca Transilvania, Agentia Focșani

Servicii oferite

Cine suntem?

SC Culori Mistice SRL s-a născut din pasiunea pentru arta frumosului și a unicității. Venim în întâmpinarea ta cu produse/servicii de calitate și unice din domeniul ipsoseriei și al creației artistice. Oferta noastră cuprinde:

  • Mulaje Personalizate

Poate îți amintești și tu de jocurile copilăriei pe ulițele satului de la bunici. Arta modelajului m-a pasionat încă din fragedă pruncie. Pe atunci, materia primă era nisipul umed amestecat cu lut din care făuream diferite obiecte cărora le „dădeam” viață. Astăzi, am înlocuit nisipul și lutul cu materiale de înaltă calitate, compatibile cu corpul uman. Astfel, din ceramică îți confecționăm mulajul mâinilor/ picioarelor tale sau ale persoanelor dragi.

  • Pictură

O altă pasiune de-a mea descoperită în copilărie este pictura. Având 24 ani de experiență în arta vizuală, îndeosebi în pictura bizantină, te invit să soliciți cu încredere lucrări pictate în tehnica „fresco” sau „acrylic” pe diferite suporturi cum ar fi perete, pânză sau sticlă.

  • Decor Grădină/Curte

Această categorie de produse este reprezentată de jardiniere, ghivece, dale pavaj, roți decor, etc. realizate din praf de marmură și ciment alb.

Fie că vrei sa-ți decorezi casa, curtea sau grădina, produsele și serviciile noastre te vor ajuta să fii unic și autentic.

Realizările noastre