CONTOUR BODY ART

județul Buzău

Antreprenor: TRUȚULESCU Ana Maria

Cod CAEN principal: 9604 - Activități de întreținere corporală

Punct de lucru: Str. George Emil Palade nr. 16, Municipiul Buzău, județul Buzău

Telefon: 0747012706

Email: contourbodyart@yahoo.com
anamariatrutulescu@yahoo.com

Social Media: https://www.facebook.com/Contour-Body-Art-435309680366593/
https://www.instagram.com/contourbodyart

Website:

Cont Bancar: -

Servicii oferite

Cine suntem?

Fiind pasionată de domeniul beauty, cosmetică și remodelare corporală, participând la cursuri acreditate în domeniu, am dorit să înființez un centru de remodelare corporală și facială în cadrul unei Clinici Medicale din județul Buzău. Cu ajutorul proiectului, am reușit să achiziționez aparatură inovatoare, de ultimă generație, cu rezultate de la prima ședință. Unul dintre utilaje, Eximia Hr 77 Platinum Anniversary, a fost votat cel mai bun aparat de remodelare corporală din lume. Acest aparat m-a ajutat să-mi dezvolt afacerea, cu o creștere a clienților în fiecare lună și să particip la multe alte cursuri în domeniu, să ajung LEVEL 4 Beauty Expert și să fiu înregistrată în Asociația Cosmetologilor.

Profesionalismul și dorința de a evolua sunt confirmate chiar de către furnizor, cel care ne-a catalogat drept cel mai de succes centru din provincie și chiar rugați să promovăm aparatura potențialilor clienți care doresc achiziția unei astfel de aparaturi. Surpriza cea mare am avut-o în momentul în care am fost contactată și invitată la un Training personal chiar de Directorul Fabricii Eximia World din Italia, pentru a-mi promova și dezvolta afacerea.

Pe lângă remodelarea corporală, oferim și servicii de epilare definitivă cu laser dioda, precum și tratamente faciale inovatoare.

Bazându-ne pe lipsa concurenței din Buzău, dorim să ne mărim echipa și serviciile anual, să achiziționăm noi utilaje și să ajungem cel mai inovator centru de înfrumusețare din zona Sud-Est.

Realizările noastre