CLAUDIA MARIAN STUDIO

județul Tulcea

Antreprenor: MARIAN Claudia

Cod CAEN principal: 7410 - Activități de design specializat

Punct de lucru: -

Telefon: 0753915120

Email: mariann.claudia@gmail.com

Social Media: https://www.facebook.com/mauverien
https://www.instagram.com/mauverien/
https://claudiamarian.myportfolio.com/

Website: https://www.mauverien.com

Cont Bancar: RO92BTRLRONCRT0496473101 – Banca Transilvania

Servicii oferite

Cine suntem?

  • Servicii de imprimare digitală pe textile

Oferim în cadrul studioului nostru de Art & Design servicii de imprimare digitală pe textile din 100% bumbac sau amestec de peste 80% bumbac, pentru persoane fizice sau companii care își doresc articole textile personalizate. Imprimarea pe textile se face cu ajutorul echipamentului nostru de specialitate Epson F2100 pe o suprafață maximă de 40×50 cm. În cadrul procesului de imprimare se folosesc cerneluri eco pe bază de apă, certificate Oeko-Tex, astfel întregul proces de imprimare este unul sustenabil și nu este dăunător omului sau mediului înconjurător. Preferăm să imprimăm tiraje mici pentru a asigura cea mai bună versiune a serviciilor noastre. 

  • Colecție articole vestimentare și accesorii din bumbac cu print-uri create de noi

Fiind pasionați de tot ceea ce înseamnă grafică și print-uri, am creat brand-ul Mauverien cu o primă colecție de piese vestimentare și accesorii din bumbac și bumbac organic înfățișând printuri grafice create de noi. Colecția noastră include produse precum: tricouri din 100% bumbac organic, bluze din 85% bumbac organic, 15% polyester reciclat, sacoșe textile din 100% bumbac netratat, cu ilustrații și print-uri minimaliste concepute și imprimate în studioul nostru. Piesele vestimentare și accesoriile Mauverien sunt fabricate la cel mai înalt standard de sustenabilitate în colaborare cu cei mai buni producători din domeniul articolelor de bumbac, după care sunt imprimate printr-un proces sustenabil în micul nostru studio din Tulcea.

  • Servicii de Graphic Design

De asemenea, în cadrul studioului nostru oferim servicii de Graphic Design pentru companii care doresc să își promoveze activitatea, atât în mediul fizic, cât și în cel online. Astfel, utilizând suita Adobe, oferim servicii specializate de branding menite să ajute companiile să își construiască o identitate vizuală memorabilă și consistentă, precum și servicii menite să contribuie la definirea unui plan vizual de promovare vizibil și eficient, atât în mediul online, cât și în cel fizic.  

Printre serviciile de Graphic Design oferite de noi, se numără: Creare Logo, Creare Brandbook, Design Cărți de Vizită, Design Cataloage de Promovare, Design Flyer, Design Stickere, Design Etichete, Realizare bannere de promovare pentru Social Media, Editare foto de produs.

Realizările noastre