ANIEL’S BIZZARO

județul Constanța

Antreprenor: GRIGOROIU Irina

Cod CAEN principal: 3212 - Fabricarea bijuteriilor și articolelor similare din metale și pietre prețioase

Punct de lucru: -

Telefon: 0722414622

Email: aniel_s@yahoo.com

Social Media: https://Bizzaro M.biju's handmade www.facebook.com/groups/1665082290416711/
https://Aniel's Bizzaro by M www.facebook.com/BijuMarian27/

Website: https://www.bizzaro.ro

Cont Bancar: RO88UGBI0000452022435RON, Garanti Bank

Servicii oferite

Cine suntem?

Aniel’s Bizzaro a început să existe din dorința de a înfrumuseța ființa care o poartă, din ferma convingere că bijuteriile sunt mai mult decât simple accesorii.

În atelierul de creație, poveștile capătă forma unor coliere, a unor brățări, a unor inele sau a unor pandantive demne de a fi purtate cu mândrie.

Lucrate din aur și argint de cea mai bună calitate, gravate după dorința clientului, bijuteriile Aniel’s, evocă cu delicatețe amintiri inestimabile. Pe lângă creație, atelierul vă oferă și prestări servicii cum ar fi: cosmetizare bijuterii, modificări și lipituri bijuterii cu pietre și fără, etc.

Gravura laser este o procedură specială de inscripționare a obiectelor din metal, plastic, piele, etc., realizată cu ajutorul laserului. Prin acest procedeu, o rază laser focalizată pe un material și deplasată pe acesta, urmând un model realizat de un software special instalat pe calculator, are ca efect vaporizarea unui strat superficial al acestui material. Prin reglarea parametrilor, se poate obține o gravură superficială sau mai profundă. Procedura de inscripționare prin gravură laser poate fi deosebit de complexă și delicată, oferind durabilitate în timp și acuratețe lucrărilor.

De aceea, în portofoliul nostru veți găsi o gamă diversificată de modele de bijuterii.

Bijuteriile Aniel’s sunt amintiri neprețuite transpuse în aur și argint care scot în prim plan personalitatea purtătorului.

Realizările noastre